Med jernring rundt sørlandssenteret

Ikke før det nye sørlandssenteret er blitt bygget, prøver enkelte Andreas Jacobsenkristiansandspolitikere å tjene penger på utviklingen der ute. Arbeiderpartiet og Høyre snakker varmt om å slå jernring rundt Sørlandssenteret. Dette til tross for at Høyre i sin tid var mot rushtidsavgift. I 2009 trodde selv ikke Arbeiderpartiet på bompenger rundt Sørlandsparken. Vår løsning er ikke å straffe Sørlandsparken, men å tilrettelegge i kvadraturen med flere parkeringsplasser, samt gjøre det lettere å etablere seg i der.

Jeg har forståelse for at bystyrepolitikerne i Kristiansand ønsker å gjøre noe for næringslivet i kvadraturen, men det å straffe dem som ønsker å handle i Sørlandsparken, er en svært dårlig løsning. Dette er et forslag som først og fremst straffer lavtlønnede og studenter i hele regionen. Bomring rundt sørlandsparken vil også gi 6000 arbeidsplasser dårligere rammevilkår, og senterforeningene mener at det betyr tap av arbeidsplasser. Å risikere arbeidsplasser i en tid hvor arbeidsledigheten øker, er kritikkverdig av Arbeiderpartiet.

Vi i Agder FpU er stolte av at våre lokale FrP-politikere sier tydelig nei til å være med å kvele arbeidsplasser og næringsliv i Sørlandsparken. Både FpU og FrP har gjennom alle tider sagt vi ønsker å legge ned bomstasjoner, og det står vi fast ved.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized