FpUs landsmøte 2012

Lørdag 24. mars dro delegasjonen fra Vest-Agder FpU inn til Oslo for å delta på årets FpU-begivenhet. Delegasjonen bestod av Robin Bårdsen, Hallgeir Ljøstad, Celina Rosander Lund, Daniel Kristensen og Charlotte Søyland.

Manifestbehandlingen var spennende og utfordrende, med mange gode talere. Og to av dem var Robin Bården og Hallgeir Ljøstad. Mye bra politikk ble vedtatt, selv om det var store uenigheter på enkelte punkter.

På kvelden var alle samlet til flott festmiddag og god underholdning. Der fikk vi også høre hilsningstalerne fra søsterpartiene våre i andre land og FrPs nestleder, Per Arne Olsen, ledet forsamlingen gjennom kvelden med godt humør og glimt i øyet.

Søndagen var dagen for vedtektsbehandling og resolusjoner.  I tillegg besøkte Siv Jensen landsmøtet og holdt en inspirerende hilsningstale.

Vi er veldig fornøyde med turen og møtet med mange flinke og engasjerte FpU’ere. Vi gleder oss til neste landsmøte om to år!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized