Agder FpU

Å være FpU-medlem er gøy! Ikke bare er du med på å forandre Norge, du får også oppleve utrolig masse, treffe mange interessante og spennende mennesker, og ikke minst så lærer du ufattelig mye. Som medlem får du opplæring i organisasjon og politikk, du blir invitert til medlemskvelder, medlemsfester, sommerleir og kurs, og du vil møte mange hyggelige gutter og jenter. Et medlemskap i FpU koster bare 100 kr i året, og det koster 225 kr å være medlem i både FrP og FpU.

Agder FpU trenger engasjerte mennesker som ønsker å være med å jobbe for mer frihet i Norge. Det viktigste for å lykkes i FpU er innsats og engasjement. Vi trenger personer som ønsker å være med på skolebesøk, aksjoner, stands, arrangere kurs og medlemsmøter og alt tenkelig. Vil du bli aktiv? Send en mail til andreas.jacobsen@fpu.no dersom du vil gjøre en innsats for FpU.
TMK Delegasjonsbilde Agder FpU.

6 grunner til å bli medlem

[su_posts template=”templates/single-post.php” posts_per_page=”-1″ tax_term=”148,149,150″ tax_operator=”0″ offset=”5″ order=”desc”][su_posts template=”templates/single-post.php” posts_per_page=”-1″ tax_term=”148″ tax_operator=”0″ offset=”1″ order=”desc”][/su_posts]